بدون دیدگاه

 اکتبر 19, 2020

 مداح زاده

مشاوره سبدسهام

مشاوره سبد سهام موثر است؟

برای تخصیص دارایی واقعی سبد اوراق بهادار شما باید سرمایه ‌گذاری‌ ها را به صورت کمی دسته‌ بندی کنید و نسبت ارزش هر کدام از آن‌ ها را نسبت به کل سبد بسنجید. اگر تحمل ریسک شما کمتر شده باشد، باید میزان سهام سبد خود را کاهش دهید و شاید هم ریسک پذیری شما افزایش یابد.

مشاوره سبد سهام

سبد سهام یا پرتفوی، ترکیبی مناسب از انواع سهام است که یک سرمایه ‌گذار آن‌ ها را خریداری کرده‌ است و هدف از تشکیل آن، تقسیم کردن ریسک سرمایه‌ گذاری بین چند سهم می باشد. از این رو، سود یک سهم می ‌تواند ضرر سهام دیگر را جبران کند.

این سبد بورسی شامل سهم ‌هایی از انواع گروه‌ های بورسی است که می ‌تواند به لحاظ بنیادی باهم تفاوت بسیاری داشته باشد. اگر در سهام یکی از شرکت هایی که در آن سرمایه گذاری شده است، افت قیمت و ضرر داشتید در مقابل سهام هایی که افزایش قیمت و سود داشتند آن را جبران می کنند.

سبد سهام مداح زاده

برای تشکیل بهترین سبد سهام، چه اصول هایی را باید در نظر داشت؟

تقسیم مناسب دارایی

یکی از ساده‌ ترین اصل سرمایه ‌گذاری، تقسیم دارایی‌ ها یا تشکیل سبدی از دارایی ‌های متنوع می باشد. توزیع وزن سرمایه بر روی چند سهم به ‌جای تک سهم شدن، نخستین گام عینیت بخشیدن به اصل تشکیل بهترین پرتفوی است. تقسیم مناسب دارایی باعث می ‌شود تا ریسک سرمایه‌ گذاری کاهش یابد. از این رو هر چه سبد دارایی ‌های شما متنوع‌ تر باشد، سرمایه ‌گذاری بهتری خواهید داشت.

خریدن سهام بیشتر

در بازار بورس سهم‌ های زیادی وجود دارند که در طی ۱ سال چندین درصد رشد داشته‌ اند. از همین جهت بر اساس اصل تکرار تاریخ، احتمالاً این رشد برای سهم‌ های مشابه نیز اتفاق خواهد افتاد. پس بهتر است با یک مشاوره سبد سهام با تجربه در این باره صحبت و درخواست راهنمایی کنید. زیرا توزیع وزن سرمایه بر روی چند سهم به ‌جای تک سهم شدن، یکی از گام های استاندارد در امر تشکیل پرتفوی است.

دسته بندی مناسب و حرفه ای

پس از انتخاب موارد لازم برای تشکیل سبد اوراق بهادار، باید آن را به صورت دوره‌ ای تحلیل کنید و تعادل آن را دوباره به وجود آورید؛ زیرا حرکات بازار می ‌تواند وزن دهی اولیه شما را تغییر دهد.

برای تخصیص دارایی واقعی سبد اوراق بهادار شما باید سرمایه ‌گذاری‌ ها را به صورت کمی دسته‌ بندی کنید و نسبت ارزش هر کدام از آن‌ ها را نسبت به کل سبد بسنجید. اگر تحمل ریسک شما کمتر شده باشد، باید میزان سهام سبد خود را کاهش دهید و شاید هم ریسک پذیری شما افزایش یابد.

در این صورت باید در تخصیص دارایی ‌های خود بخش کوچکی را به سهام‌ های پر ریسک ‌تر اختصاص دهید. اگر توانایی انجام این روش را ندارید می توانید با مراجعه به یک مشاوره سبد سهام و درخواست راهنمایی از آن، بهترین روش های ممکن را انتخاب کنید.

علاوه بر این ها، برای ایجاد تعادل مجدد باید تعیین کنید که در وزن ‌دهی موقعیت خود، به کدام طبقه از دارایی‌ ها وزن کمتری داده و به کدام وزن بیشتری داده ‌اید.

مشاوره سبد سهام مداح زاده

ایجاد تعادل مجدد به شکلی استراتژیک

حتما مشخص کنید کدام دارایی ها را به عنوان جایگزین سهام قبلی باید خریداری کنید. تشخیص خرید سهام مناسب به عنوان جایگزین اهمیت بسیار بالایی دارد. چنان چه توازن لازم را در سبد های سهام ایجاد نکنید، می ‌تواند اثرات به مراتب بدتری نسبت به قبل داشته باشد. بنابراین توصیه می ‌کنیم برای خرید سهام، حتما از تحلیل استفاده نمایید.

در نظر داشتن شاخص بورس

اگر برای سرمایه گذاری روش سرمایه ‌گذاری مستقیم را به‌ جای صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری مشترک انتخاب کردید، باید حواس تان به نکات زیادی باشد که ریسک فعالیت‌ های تان را کم کنید و بازدهی عالی را هم به دست آورید که یکی از این نکات مهم برای تشکیل بهترین سبد سهام و انتخاب سهم‌ های پر بازده، توجه به شاخص بورس می باشد.

آگاهی از جدید ترین اطلاعات جهان

هنگام تشکیل بهترین پرتفوی، باید حواس تان به اخبار و رویدادهای جهانی به ‌ویژه در حوزه‌ ای که سرمایه‌ گذاری عمده انجام داده‌ اید،‌ باشد.

دوست دارید از امکان مشاوره حضوری استفاده کنید؟

از اینجا برای هماهنگی مشاوره حضوری با سیدرضا مداح زاده اقدام کنید.  مشاوره سبد سهام

آشنایی با صنایع پر بازده

علاوه بر توجه به صنایع پر بازدید دیگر باید به صنعتی که خودتان در آن سرمایه ‌گذاری می‌ کنید هم توجه کنید. سعی کنید گزیده‌ ای از صنایع پر بازده را برای تشکیل پرتفوی خود انتخاب کنید. در این صورت اگر اتفاق خاصی برای یک صنعت پیش آید، همه سرمایه شما تبدیل به ضرر نمی شود.

بهتر است چند صنعت برتر را شناسایی و از میان آن ‌ها، شرکت ‌های مطلوب‌ تر را انتخاب کنید تا ریسک سرمایه‌ گذاری ‌تان تا حد امکان کاهش یابد. فراموش نکنید خرد کردن بیش از حد سرمایه هم کار چندان درستی نیست، زیرا ریسک مدیریت آن را افزایش می‌ دهد.

مشاوره سبد سهام

انتخاب سهام شرکت مناسب

برای این که سهام یک شرکت را انتخاب کنید، باید عوامل متعددی را در نظر قرار دهید. به‌ طور کلی اگر روش ‌های تحلیل بازار سرمایه با تکیه‌ بر تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادی را دنبال نمایید تا حد زیادی ادامه راه برای تان هموار خواهد بود.

برای انجام این کار بهتر است با یک مشاوره سبد سهام مشورت کنید. همچنین برای افرادی که زمان کافی یا تخصص لازم را ندارند، بهتر است از صندوق های سرمایه گذاری یا شرکت های سبد گردان استفاده کنند که در آن کارشناسان خبره به بررسی انواع سهام با استفاده از روش های تحلیلی می پردازند تا بهترین سبد را تشکیل دهند.

توجه به صندوق ‌‌های قابل معامله

صندوق ‌های ETF نوعی از صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری هستند که از دارایی ‌های متنوع تشکیل شده و واحدهای آن همانند سهام در بازار معامله می‌ شود و ساختاری شبیه صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری مشترک دارند. یعنی شما در طول ساعات و روزهایی که بازار معاملات سهام باز است، می‌ توانید یک یا چند واحد از یک صندوق‌ های ETF را بخرید، یا چند واحد از آن را بفروشید.

با خرید واحدهای ETF، پول خود را در صندوقی سرمایه ‌گذاری می‌ کنید که با استفاده از یک تیم مدیریت حرفه‌ ای سعی می ‌کند تا با تشکیل پرتفوی از سهام و انواع اوراق بهادار سود کسب کند. اگر اطلاعات کافی در مورد صندوق های معامله ندارید، حتما از مشاوره سبد سهام استفاده کنید.

مزایای سبد سهام

  • ردیابی و نظارت بر نحوه عملکرد و سود آوری پرتفوی سرمایه گذار
  • تخصیص بهینه سرمایه از طریق فروش سهم های با پتانسیل سود آوری اندک
  • مدیریت ریسک پرتفوی به واسطه فروش به هنگام سهم های در حال ریزش قیمت
  • خرید در کمترین قیمت ممکن و فروش در بالاترین قیمت قابل دستیابی برای هر سهم
  • به دست آوردن تصویر زمانی مناسب از سود آوری پرتفوی سرمایه گذار در قالب های زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت
  • اتخاذ تصمیمات درست تر از طریق بی اعتنایی به شایعات ساختگی و جو سازی های روانی بازار
  • انباشت هر چه بیشتر سرمایه به واسطه سرمایه گذاری مجدد سود سهام در سهم هایی که شناخت کمتری از آن دارید.

سبد سهام مداح زاده

پرتفوی به منظور کم کردن و کاهش ریسک به وجود آمده و به گونه ای انتخاب می شود تا در شرایط معمولی احتمال این که با کاهش بازده تمامی دارایی ها یا سهام هایی که خریداری شده اند، به صفر نزدیک باشد. پرتفوی می تواند هم دارای مالک حقیقی و هم می تواند دارای مالک حقوقی باشد.

هدف از تشکیل سبد های سهام جلوگیری از کاهش ارزش دارایی های شما به این صورت که هنگام معامله یکی از معاملات سود کند و یک معامله ضرر کند، سود سهم مثبت، ضرر سهم منفی را جبران می کند. به ارزش مالی و نقدی پرتفوی هر شخص حقیقی یا حقوقی، ارزش پرتفوی گویند. برای قیمت ‌گذاری شرکت‌ های سرمایه‌گذاری پذیرفته ‌شده در بورس اوراق بهادار، مهم‌ ترین عامل ارزش پرتفوی این شرکت ‌ها است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *